labra2

Laboratoriopalvelut paremmiksi!

Tampereen hevosklinikka on hankkinut omat laboratoriolaitteet. Näin pystymme merkittävästi parantamaan ja etenkin nopeuttamaan palveluamme verinäytteiden osalta.

Laadukas laitteistomme tutkii kaikki yleisimmät verinäytteet nopeasti. Nyt eläinlääkärimme saavat tutkimustulokset käyttöönsä hoitopäätöksen tueksi jo hevosen ollessa klinikalla.

 

Klinikalle voi tuoda myös kotona otettuja verinäytteitä tutkittaviksi, ja tulokset saadaan nopeasti ja luotettavasti. Voit vaikka varmistaa hevosesi veriarvot vielä kilpailupäivänä jos terveydentila arveluttaa. Kiireellisissä tilanteissa pystymme tutkimaan näytteet jopa odotettaessa.  Jos näyte otetaan kotona, muistathan että oikea tekniikka ja näytteen käsittely vaikuttavat tulosten luotettavuuteen.

 

Tutkimme myös veren laktaattiarvot jos haluat seurata hevosesi kunnon kehittymistä tai arvioida valmennuksen rasitusta. Myös nivelnestenäytteet voidaan nyt tutkia klinikalla heti esim. nivelhaavoja epäiltäessä.

 

Laboratorio toimii myös iltaisin klinikan ollessa auki, eli näytteitä voi tuoda myös ravireissun yhteydessä.  Jos hevonen alisuorittaa startissa on senkin selvittelyn aloittaminen useimmiten mahdollista heti kilpailupäivänä.